• info@e-better.cc
  • 0086 510 86539280
  • 公司

TENTANG KAMI

Jiangyin E-hadé bungkusan ko., LTD nyaeta china produsén ngarah botol aluminium, atomizers aluminium, kendi jeung sajabana peti husus pikeun merek konsumen global dina dahareun, inuman, kosmetik, farmasi, rumah tangga & pasar industri. 

produk urang dijieun tina aluminium parawan, sarta bahan baku palastik parawan nu 100% recyclable, urang kudu lulus sababaraha sertifikasi test, contona, SGS, FDA jsb

newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi daftar harga, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
Panalungtikan Pikeun Pricelist
WhatsApp Online Chat!