• info@e-better.cc
  • 0086 510 86539280

Tentang Kami

Jiangyin E-hadé packing ko., LTD nyaeta china manufactory ngarah botol aluminium, atomizers aluminium, kendi jeung sajabana peti husus pikeun merek konsumen global dina dahareun, inuman, kosmetik, farmasi, rumah tangga & pasar industri.

 produk urang dijieun tina aluminium parawan, sarta bahan baku palastik parawan nu 100% recyclabe, urang kudu lulus sababaraha sertifikasi test, contona, SGS, FDA jsb.

 fasilitas kami anu dilengkepan mesin kualitas luhur, sarta bisa assure yén urang ngahasilkeun produk kualitas luhur.

 Paling produk urang nu diékspor ka Amérika Kidul, Amérika Kalér, Amérika Tengah, Eropa, Oséania, Asia Wétan jeung saterusna pasar internasional.

Simkuring salawasna nuturkeun prinsip "kualitas heula, pangiriman gancang, kerjasama ikhlas tur jasa pangalusna" pikeun konsumén, kapuasan anjeun mulang pangalusna pikeun bayar teuas urang, rojongan bageur nawaran reureuh di anjeun harepan kahareup urang, hayu urang tahan babarengan jeung creat brightfuture nu .


WhatsApp Online Chat!