• info@e-better.cc
  • 0086 510 86539280
  • 公司

BABAGAN AWAKE DHEWE

Jiangyin E-luwih packaging co., Ltd punika china Produsèn anjog saka gendul aluminium, atomizers aluminium, lodhong lan liyane kontaner khusus kanggo merek konsumen global ing pangan, wedang, kosmetik, pharmaceutical, kluwarga & pasar industri. 

Kita produk sing digawe saka aluminium prawan, lan bahan baku plastik prawan, kang 100% recyclable, kita kudu pass sawetara sertifikat test, contone, SGS, FDA etc.

newsletter

Kanggo pitakonan babagan produk kita utawa price list, please ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Enquiry Kanggo Pricelist
Tampilan Online Chat!