• info@e-better.cc
  • 0086 510 86539280

Babagan awake dhewe

Jiangyin E-luwih packing co., Ltd punika china pabrik anjog saka gendul aluminium, atomizers aluminium, lodhong lan liyane kontaner khusus kanggo merek konsumen global ing pangan, wedang, kosmetik, pharmaceutical, kluwarga & pasar industri.

 Kita produk sing digawe saka aluminium prawan, lan bahan baku plastik prawan, kang 100% recyclabe, kita kudu pass sawetara sertifikat test, contone, SGS, FDA etc.

 kita fasilitas sing dilengkapi karo mesin kualitas dhuwur, lan kita bisa njamin sing kita gawé produk kualitas.

 Paling produk kita sing dièkspor Amerika Selatan, Amerika Utara, Amerika Tengah, Eropah, Oceania, Asia Wétan lan ing pasar internasional.

Kita tansah tindakake prinsip "kualitas pisanan, layang cepet, kerjasama tulus lan layanan paling apik" kanggo pelanggan, kepuasan bali paling apik kanggo mbayar hard kita, support kindly iku pangarep-arep mangsa kita, supaya kita terus bebarengan lan kacipta brightfuture ing .


Tampilan Online Chat!