• info@e-better.cc
  • 0086 510 86539280

Babagan awake dhewe

Jiangyin E-luwih packing co., Ltd punika china pabrik anjog saka gendul aluminium, atomizers aluminium, lodhong lan liyane kontaner khusus kanggo merek konsumen global ing pangan, wedang, kosmetik, pharmaceutical, kluwarga & pasar industri.

 Our products are made of virgin aluminum ,and virgin plastic raw material , which are 100% recyclable ,we have pass some test certification ,for example ,SGS ,FDA etc .

 Our facilities are equipped with high quality machines , and we can assure you that we produce the high quality products .

 Most of our products are exported to South America, North America ,Central America ,Europe ,Oceania ,Eastern Asia and so on the international market .

Kita tansah tindakake prinsip "kualitas pisanan, layang cepet, kerjasama tulus lan layanan paling apik" kanggo pelanggan, kepuasan bali paling apik kanggo mbayar hard kita, support kindly iku pangarep-arep mangsa kita, supaya kita terus bebarengan lan kacipta brightfuture ing .

 


Tampilan Online Chat!