• info@e-better.cc
  • 0086 510 86539280

89mm tutup jar plastik aluminium emas

Katrangan singkat:


  • jeneng produk:Tutup aluminium-plastik
  • ukuran:89 mm
  • warna:Warna sing disesuaikan
  • MOQ:10000 pcs
  • Harga FOB:USD 0,085-0,2 / Piece
  • wektu pangiriman:30 dina
  • Syarat-syarat pembayaran :T/T, L/C, Paypal, Western Union
  • Pelabuhan:Shanghai
  • Detail Produk

    Hubungi kita

    Tanggepan

    Tag produk

    Spesifikasi
    Jeneng barang Tutup aluminium-plastik
    Item No. APC-89
    wangun Babak
    Werna awak Silver utawa miturut panyuwunan sampeyan
    Rampung Glossy utawa matte
    Gaya Dhuwur mburi
    Desain Motif Customized
    Desain wangun OEM/ODM
    Standar Tes FDA dening SGS
    Kemasan Karton standar ekspor
    ukuran
    Dhiameter 92 mm
    dhuwur 17 mm
    Bobot g
    dimensi 89 mm
    Bahan
    Bahan Badan N/A
    Bahan tutupe Cangkang aluminium kanthi tutup plastik
    Sealing gasket N/A
    Informasi Aksesoris
    Tutup kalebu ya wis
    Sealing gasket ya wis
    Penanganan lumahing
    Printing layar Biaya murah, kanggo cetak 1-2 warna
    Hot stamping Luster mengkilat lan metalik

    89


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • contact info.

    Obrolan Online WhatsApp!