100 ml kuning botol medicine plastik - China Jiangyin E-Luwih Packaging
  • info@e-better.cc
  • 0086 510 86539280

100 ml botol medicine plastik kuning

Short Description:


  • Jeneng produk: botol medicine Engineering
  • Kapasitas: 100 ml
  • Cara Molding: Injection ngecor
  • Warna: Selaras werna
  • MOQ: 5000pcs
  • Potongan: USD 0.4-0.5 / Potongan
  • Wektu kiriman: 30 dina
  • Istilah Pembayaran: T / T, L / C, Paypal, Western Union
  • Port: Shanghai
  • Detail produk

    Hubungi kita

    Tanggepan

    Tags Product

    Keterangan
    item Name botol medicine plastik
    Item No J21
    wangun babak
    Warna awak Kuning utawa miturut penjenengan
    Rampung Glossy
    Gaya mburi dhuwur
    motif Design selaras
    Desain wangun OEM / ODM
    test Standard FDA dening SGS
    Packaging gendul lan lids sing dikempalken dhewe
    Ukuran
    diameter 51 mm
    Dhuwur  85 mm
    bobot 57 g
    kapasitas 100 ml / 4 oz
    Material
    Material awak 100% PET plastik
    materi tutup 100% ABS plastik
    sealing film meksa film sensitif
    aksesoris Informasi
    tutup klebu ya
    sealing film ya
    jawab lumahing 
    printing layar kurang biaya, kanggo 1-2 werna printing
    transfer panas printing  Kanggo 1-8 werna printing
    stamping Hot  Mengilap lan metallic luster
    nutupi UV  Mengilap kaya pangilon

    About botol shaped iki, kita kudu 50ml, 100 ml, 150ml, 200ml, 300ml, 400ml, 500ml, 800ml, lan  1000ml etc. 

    Botol Kita pangan bahan supaya nggunakake sudhut kanggo packaging pharmaceutical, kayata pil, tablet, kapsul  lan bubuk  packing etc. 

          搭配 图 12

     


  • Previous:
  • Next:

  • hubungi info.

  • Tampilan Online Chat!