diobral 500ml panas aluminium hideung sumanget anggur botol - Cina Jiangyin E-Leuwih alus bungkusan
  • info@e-better.cc
  • 0086 510 86539280

500ml diobral panas aluminium hideung botol sumanget anggur

Pondok Description:


  • Ngaran produk: botol vodka Aluminium
  • Kapasitas: 500 ml
  • Metoda molding: extruding Tiis
  • Warna: ngaropéa warna
  • MOQ: 5000pcs
  • FOB Harga: Rp 1.18-1.25 / Piece
  • Waktos pangiriman: 30 poé
  • Istilah pembayaran: T / T, L / C, PayPal, Western Union
  • Port: Shanghai
  • jéntré produk

    Taros Kami

    eupan balik

    Tags produk

    spésifikasi
    item Ngaran botol vodka aluminium
    Item No. AT-01-500
    wujud buleud
    Warna awakna Pérak atawa nurutkeun kahayang anjeun
    ngabereskeun Herang atanapi matte
    gaya tungtung luhur
    motif Desain ngaropéa
    Desain bentukna OEM / ODM
    test Standar FDA ku SGS
    bungkusan botol na lids anu dipak misah
    dimensi
    Diameter 65 mm
    luhur  195 mm
    sungut 32 mm
    kapasitas 500 ml / 17,5 oz
    material
    Bahan awak aluminium murni
    bahan tutup plastik
    Sealing gasket meunang milih
    asesoris Émbaran
    tutup kaasup nuhun
    Sealing gasket meunang milih
    penanganan permukaan 
    percetakan layar béaya rendah, keur 1-2 kelir percetakan
    mindahkeun panas percetakan  Pikeun 1-8 kelir percetakan
    stamping panas  Ngagurilap sarta logam luster
    palapis UV  Ngagurilap kawas eunteung

    Ngeunaan botol ngawangun ieu, aya loba ukuranana bisa dipilih. 

    微 信 截图 _20180614102542

    AT-01-500_06

    AT-01-500_05

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • ngahubungan info.

  • WhatsApp Online Chat!