sale 500ml panas aluminium ireng roh anggur botol - China Jiangyin E-Luwih Packaging
  • info@e-better.cc
  • 0086 510 86539280

500ml sale panas aluminium ireng botol roh anggur

Short Description:


  • Jeneng produk: botol vodka Aluminium
  • Kapasitas: 500 ml
  • Cara Molding: extruding Cold
  • Warna: Selaras werna
  • MOQ: 5000pcs
  • Potongan: USD 1.18-1.25 / Potongan
  • Wektu kiriman: 30 dina
  • Istilah Pembayaran: T / T, L / C, Paypal, Western Union
  • Port: Shanghai
  • Detail produk

    Hubungi kita

    Tanggepan

    Tags Product

    Keterangan
    item Name botol vodka aluminium
    Item No AT-01-500
    wangun babak
    Warna awak Silver utawa miturut penjenengan
    Rampung Glossy utawa matte
    Gaya mburi dhuwur
    motif Design selaras
    Desain wangun OEM / ODM
    test Standard FDA dening SGS
    Packaging gendul lan lids sing dikempalken dhewe
    Ukuran
    diameter 65 mm
    Dhuwur  195 mm
    tutuk 32 mm
    kapasitas 500 ml / 17,5 oz
    Material
    Material awak murni aluminium
    materi tutup Plastik
    sealing nesu pilihan
    aksesoris Informasi
    tutup klebu ya
    sealing nesu pilihan
    jawab lumahing 
    printing layar kurang biaya, kanggo 1-2 werna printing
    transfer panas printing  Kanggo 1-8 werna printing
    stamping Hot  Mengilap lan metallic luster
    nutupi UV  Mengilap kaya pangilon

    About botol shaped iki, ana akeh ukuran kanggo milih. 

    微 信 截图 _20180614102542

    AT-01-500_06

    AT-01-500_05

     


  • Previous:
  • Next:

  • hubungi info.

  • Tampilan Online Chat!