• info@e-better.cc
  • 0086 510 86539280

Tentang Kami

Jiangyin E-hadé packing ko., LTD nyaeta china manufactory ngarah botol aluminium, atomizers aluminium, kendi jeung sajabana peti husus pikeun merek konsumen global dina dahareun, inuman, kosmetik, farmasi, rumah tangga & pasar industri.

 Our products are made of virgin aluminum ,and virgin plastic raw material , which are 100% recyclable ,we have pass some test certification ,for example ,SGS ,FDA etc .

 Our facilities are equipped with high quality machines , and we can assure you that we produce the high quality products .

 Most of our products are exported to South America, North America ,Central America ,Europe ,Oceania ,Eastern Asia and so on the international market .

Simkuring salawasna nuturkeun prinsip "kualitas heula, pangiriman gancang, kerjasama ikhlas tur jasa pangalusna" pikeun konsumén, kapuasan anjeun mulang pangalusna pikeun bayar teuas urang, rojongan bageur nawaran reureuh di anjeun harepan kahareup urang, hayu urang tahan babarengan jeung creat brightfuture nu .

 


WhatsApp Online Chat!